Ga naar hoofdinhoud

Boonzaaier en Lips voorlopig tweede en derde in Arville

In Belgisch Limburg ging vandaag Eventing Arville 2016 van start. In de CCI1*, de CCI2* en de CIC2* werd vandaag begonnen met de dressuur. Janneke Boonzaaier en Tim Lips staan voorlopig tweede en derde in het CCI2*, Eef Hamers staat voorlopig negende in de CIC2* en Lara Siemons is met een voorlopig twaalfde plek de beste Nederlander in het CCI1*.

CCI1*

In de eenster gaat de Belgische Laura Birkiye voorlopig aan de leiding met Valentine C met 42.10 strafpunten. Ze wordt gevolgd door haar landgenote Karin Donckers met Rouki Dimavi met 44.70 strafpunten en de Franse Alexandra Pierquin met Emorka P op de derde plek (46.10 strafpunten).

Lara Siemons en Mr Goldlander zijn met 49.20 strafpunten en de voorlopig twaalfde plaats goed voor het beste Nederlande resultaat. Jan van Beek staat voorlopig op de vijftiende plek met Cocu, Roxana Graman en  Coconunt Clinton voorlopig op de 24-ste en Nick Brusse met Ulfonso voorlopig op de25-ste plaats.

CCI2*

In de tweester gaat de Belgische Lara de Liederkerke-Meier voorlopig aan de leiding met 38.70 strafpunten met Averouge des Quatre Chenes. Janneke Boonzaaier en Campbelle WS staan voorlopig tweede met 43.30 strafpunten en Tim Lips sluit aan op de voorlopig derde plaats met 43.40 strafpunten met Tobruk.

Alice Naber-Lozeman en Coral Estate Curacao staan voorlopig zesde met 46.40 strafpunten, Sanne de Jong en Baas B met 49.70 strafpunten op de elfde plaats en Gerdine Frens staat ook voorlopig nog bij de beste 25 met Wishfull Thinking op de 24-ste plek.

CIC2*

In deze rubriek gaat de Belgische Karin Donckers aan de leiding met Jalapeno (40.20 strafpunten). Thais Meheust en Quamilha uit Frankrijk staan voorlopig tweede met 41.10 strafpunten en de Duitse Rebecca Engel staat voorlopig derde met Campino 369.

Eef Hamers staat in deze rubriek voorlopig negende met Cilocia met 51.60 strafpunten en Sanne de Jong en Enjoy staan voorlopig op de twaalfde plek met 54.20 strafpunten.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook