Ga naar hoofdinhoud

Brugman en Lips op koers voor de Olympische Spelen

Twee van de Nederlandse eventingruiters die op jacht zijn naar een olympisch ticket deden dit weekend goede zaken tijdens het CIC*** in Italië. Madeleine Brugman eindigde als derde met Lost For Words. Tim Lips bezette de zevende plaats met Blom's Oncarlos.

Voor Huub van der Mark was er een fikse tegenvaller. Hij stond met Exquis Yeoman’s Point achtste na de dressuur en cross, maar moest hem terugtrekken voor het springen wegens een lichte blessure.

Bron: De Paardenkrant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook