Ga naar hoofdinhoud

Chase the Moon verlaat stallen Kooremans

Raf Kooremans
Foto De Paardenkrant

Cavalor Chase the Moon verlaat na de wedstrijd in Boekelo de stallen van Raf Kooremans. Chase the Moon is van Jan Willem en Magdalena Mankes. "Magdalena heeft aangegeven dat ze Chase the Moon zelf graag wil gaan rijden. De beslissing van Magdalena is begrijpelijk”, laat Raf Kooremans op zijn site weten.

Daarnaast meldt Kooremans ook dat hij blij is dat hij Chase terug op het hoogste niveau heeft kunnen brengen en altijd graag reed met Chase the Moon. Na Boekelo verhuist Chase the Moon terug naar Hilversum. Kooremans neemt nog deel aan de CIC3* in Waregem en de CCI3* in Boekelo, waar het Nederlands kampioenschap wordt verreden.

Bron: Horses / Raf Kooremans

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook