Ga naar hoofdinhoud

Clayton Fredericks verhuist naar Florida

Clayton en Lucinda Frederics

De Australische eventingruiter Clayton Fredericks opent een nieuw trainingscentrum in Amerika. Volgende maand verhuist hij naar Ocala, Florida. Hij huurt daar 35 stallen op de Oak Lane Farm van Charles en Anne Koch.

“Ik ben al een tijdje op zoek naar mogelijkheden om Team Fredericks verder uit te breiden. Ik ben veel in Amerika geweest en voelde mij hier altijd erg welkom. Ik ben zeer blij dat ik in Ocala de perfecte locatie heb gevonden. Vanaf deze stal kan ik ruiters optimaal begeleiden”, vertelt Clayton Fredericks. Hij gaat vanaf zijn nieuwe stek  lessen en clinics verzorgen.

Clayton brengt in eerste instantie vier paarden mee naar Amerika. Half oktober doet hij mee aan de Fair Hill International CCI3* in Maryland. Vanaf januari 2013 hoopt hij op zijn nieuwe locatie tien paarden te kunnen trainen.

Clayton’s echtgenote Lucinda blijft in Groot-Brittannië. Zij is verantwoordelijk voor de Europese tak van Team Fredericks. Zowel Lucinda als Clayton kwamen op de Olympische Spelen in Londen van start. Het Australische team eindigde daar als zesde. Clayton blijft op internationale wedstrijden actief.

Bron: Horses/ Horse and Hound

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook