Ga naar hoofdinhoud

Elaine Pen beste Nederlandse

Eventingamazone Elaine Pen is tijdens het driesterren Pinksterconcours in Wiesbaden als beste Nederlandse geindigd. Het 'Rabobank talent van het jaar' uit Voorschoten nestelde zich na de dressuur op een achtste plaats, maar viel ver terug in het springparcours. Na een behoudende cross met haar Dostowjeski eindigde Pen op de achttiende plaats.

In de CIC in Wiesbaden ging de zege naar een trio Duitse ruiters: Ingrid Klimke met Tabasco, Michael Jung met Weidezaunprofi’s R en Dirk Schrade met King Arthus. Als beste Nederlanse eindigde Pen net voor Alice Naber-Lozeman, terwijl Tim Lips met Wodolca Karla als 25ste eindigde.
Uitslag CIC 3*:

1) Ingrid Klimke (Dui) – Tabasco – 31.80

2) Michal Jung (Dui) – Weidezaunprofi’s R – 35.60

3) Dirk Schrade (Dui) – King Artus – 40.80

18) Elaine Pen (Voorschoten) – Dostowjeski – 70.80

19) Alice Naber-Lozeman (Biddinghuizen) – Peter Parker – 71.00

25) Tim Lips (Made) – Wadolca Karla – 98.60


Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses.nl/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook