Ga naar hoofdinhoud

Julia Krajewski na dressuur aan de leiding in CCI4*-L Strzegom

Julia Krajewski en Samourai du Thot. Foto: Arnd Bronkhorst/ www.arnd.nl

Julia Krajewski staat na het onderdeel dressuur op de eerste plaats bij de CCI4*-wedstrijd in het Poolse Strzegom. De Duitse eventingamazone kreeg met de 14-jarige Frans gefokte Samourai du Thot (v. Milor Landais) een score van 24,80 strafpunten. Krajewski neemt ook voorlopig de derde plaats in.

Alle drie de juryleden plaatsten de amazone bovenaan. Het jurylid bij B waardeerde de proef van de Duitse met de hoogste score van 76,67%.

Zweden tweede

Louise Romeike neemt na de dressuur met de 16-jarige Holsteiner Cato (v. Contendro I) de tweede plaats in. De Zweedse amazone reed een dressuurproef die goed was voor 29,10 strafpunten.

Krajewski ook derde

Krajewski heeft voorlopig ook de derde plaats in handen met de 10-jarige merrie Amande de B’Neville (v. Oscar des Fontaines). Haar dressuurproef leverde 29,60 strafpunten op.

Pen en Wilken

Elaine Pen had naar Polen de Cardento-nakomeling Divali meegenomen. Pen ontving voor haar dressuurproef 33,70 strafpunten. Met deze score bezet de Nederlandse amazone voorlopig de gedeelde 18e plaats. Michael Jung noteerde met de 8-jarige Fischerwild Wave (v. Water Dance XX) hetzelfde aantal strafpunten. Jordy Wilken neemt met de 14-jarige KWPN’er Burry Spirit (v. Casco) met 38,30 strafpunten voorlopig de 28e plaats in.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook