Ga naar hoofdinhoud

Lips blijft aan de leiding na de cross

Tim Lips en Bayro (v. Casantos) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Tim Lips is goed op dreef in Strzegom. In de dressuur voor de CCI4* kreeg Lips met Bayro N.O.P. (v.Casantos) een mooie dressuurscore van 75%, die hij vandaag in de cross vasthield en met zijn andere paard Lacoste Z (v. Lucky Boy) staat de ruiter voorlopig op de achtste plaats na de cross. Laura Hoogeveen, Renske Kroeze, Jordy Wilken en Ilonka Kluytmans staan ook bij de beste 20.

Lips en Bayro N.O.P. noteerden zes strafpunten in de cross, maar hield door zijn goede prestatie in de dressuur de leiding. Met zijn andere paard Lacoste Z noteerde de Nederlander 20 strafpunten in de cross, waardoor de ruiter van de vijfde naar een achtste plaats verschoof. Laura Hoogeveen is gestegen van de twaalfde naar de tiende plaats met haar Wicro Quibus N.O.P. (v.Quasimodo Z). Renske Kroeze en Jane Z (v.Johnny Boy) staan 13e, Jordy Wilken en Burry Spirit (v.Casco) 14e en Ilonka Kluytmans bezet de 16e plaats met Image of Roses (v.Sheyenne de Baugy).

Nederlanders in de CCI2*-S

In de CCI2*-S presteren de Nederlandse combinaties ook erg goed. De Duitse Stephanie Böhe staat met Ashanti de la Ribiere (v.Fedor de Seves) aan de leiding. De Nederlandse Olivia Pleysier en Spirit Excalibur (v.San Remo) volgen Böhe op de voet met een verschil van 0,70 strafpunten. Landgenote Myrle Schoones staat met Dimitri (v.Vaillant) weer 0,40 strafpunten achter Pleysier. Bjinse Venderbosch staat in de tussenstand net naast het podium met Vesuve d’Aveyron (v.Jaguar Mail). De Nederlander reed een foutloze cross en hield zijn vierde positie van de dressuur vast. Merel Blom en Crossborder Radar Love (v.Diarado) staan nog net binnen de top tien op een negende plaats.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook