Elaine Pen tweede en Mara van de Ven derde in 2* Kronenberg - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Elaine Pen tweede en Mara van de Ven derde in 2* Kronenberg

Mara van de Ven was afgelopen weekend met Lexington van de Vinkenhof (v. Tangelo van de Zuuthoeve) goed voor het beste Nederlandse resultaat in eerste sectie van de tweester van de Dutch Open Eventing en Elaine Pen zette in de tweede sectie het beste NL-resultaat neer met  Blue Nile (v. Casco).

Van de Ven begon met een achtste plaats na de dressuur met 30,8 strafpunten en bleef vervolgens zowel in het springen, waar ze derde werd als in de cross, waarin ze tweede werd, zonder strafpunten.

Klein verschil

De verschillen waren klein in de top drie en alle combinaties eindigden op hun dressuurscore. Sophie Leube stond de gehele wedstrijd op de eerste plaats met Sweetwaters Ziethen TSF (v. Abendtanz) en ging er dan ook met de overwinning vandoor. Zij was de enige, die onder de dertig strafpunten bleef en kwam uit op 29,2 strafpunten. Pietro Roman kreeg met Parkmore Emper (v. Emperor Augustus xx) in totaal 30,7 strafpunten en Van de Ven stond in totaal op 30,8 strafpunten.

Tweede sectie

Greta Busacker nam in de tweede sectie vanaf het begin de leiding met  Scrabble 15 (v. Straviaty) en won met haar dressuurscore van 21,6 strafpunten. Pen bleef eveneens foutloos in het springen en de cross en eindigde met 22,8 strafpunten op de tweede plaats. Ingrid Klimke, die in de driester eerste, tweede en vierde werd, eindigde in deze rubriek op de derde plaats met Cascamara met in totaal 25,4 strafpunten. Kristy Snepvangers was de tweede Nederlandse in de top vijf van deze rubriek. Zij eindigde met Gaelic Lad op de vijfde plek met 26,8 strafpunten.

Uitslag eerste sectie
Uitslag tweede sectie

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook