Ga naar hoofdinhoud

Merel Blom op kop na dressuur

Merel Blom, hier met Rumour Has It Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Merel Blom komt dit weekend aan start op de eventing wedstrijd in het Italiaanse Pratoni del Vivaro. Zij is de wedstrijd goed begonnen met haar The Quizmaster (v. Albaran xx). Ze behaalde de winnende score van 72,150%.

In het drassige Italië stuurde Merel Blom de tienjarige The Quizmaster overtuigend rond. De jury bij H kende bijna 67% toe en de hoofdjury ruim 74% toe. Dit leverde een gemiddelde op van 72,150%.

Drie troeven

Naast The Quizmaster startte ze ook met Limited Edition en Lykkegaard’s La Maria. In het zadel van Limited Edition scoorde ze ruim 64%. Met haar andere troef de achtjarige Lykkegaard’s La Maria (v. Luganer) had ze minder succes en scoorde ze net geen 60%.

Top drie

De Italiaanse Evelina Bertoli werd tweede met Erudit-nakomeling Seashore Spring met een eindtotaal van 71,320%. De top drie werd compleet gemaakt door Felix Vogg met Cayenne (v. Careful).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook