Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips na dressuur CCI4*L net buiten top vijf

Tim Lips met Eclips (v. Phin Phin) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Tim Lips staat na de dressuur met Eclips (v. Phin Phin) op de zesde plek in de CCI4*L in Pratoni del Vivaro. Met zijn score van 69.370% (30,60 strafpunten) staat hij net iets minder dan vier strafpunten achter Ingrid Klimke, die met Sap Asha P (v. Askari) voorlopig aan de leiding gaat. In de lange 3* staat Lips voorlopig vierde.

De voorlopige top drie bestaat op dit moment uit Klimke met 26,90 strafpunten op de eerste plek en haar landgenoten Michael Jung met Wild Wave (v. Water Dance) (28,70 strafpunten) en Dirk Schrade met Casino 80 (v. Casillas) (29,10 strafpunten).

Behalve Lips heeft ook Janneke Boonzaaijer zich met ACSI Champ de Tailleur (v. Quidam de Revel) zich in de voorlopige top tien gereden. Zij staat met 32,90 strafpunten op de tiende plek.

CCI3*L

In de lange driester staat Lips voorlopig vierde met G-Ladymeyer (v. Albaran xx) met een dressuurscore van 71,190% (28,80 strafpunten). Michael Jung gaat in deze rubriek met grote afstand aan de leiding met Kilcandra Ocean Power (v. BGS Ocean View) met 21,90 strafpunten.

Tussenstand

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook