Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips vijfde na dressuur in 4* Luhmühlen

Tim Lips met Herby, hier in de indoorcross in Genève. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Vanochtend stond Tim Lips met TMX Herby (v. Zirocco Blue) nog op de tweede plaats nadat hij een goede score van 73.44% in de dressuur neerzette bij de 4*-eventingwedstrijd in Luhmühlen. Alle combinaties hebben inmiddels de dressuurproef gereden. In de totaaluitslag staat Lips nu op de vijfde plaats.

Merel Blom stond vanmiddag nog met haar Holsteiner merrie Ceda N.O.P. (v. Aragorn) op de 34ste plek en is inmiddels gezakt naar de 45ste plek. Met haar andere paard The Quizmaster (v. Albaran) deed de Nederlandse eventingamazone het beter en eindigde op de 14e plek.

Top drie voor Duitsland

De Duitse eventingruiter Michael Jung scoorde met zijn Contendro-nakomeling FischerChipmunk FRH in de dressuurproef 78,65% en staat nu bovenaan. Zijn landgenoot Sandra Auffarth had een iets lagere score met haar vosruin Viamant du Matz (v.Diamant de Semilly) en eindigde als tweede met 78,02%. Julia Krajewski maakte de voorlopige top drie compleet door met haar 11-jarige merrie Amande de B’Néville 76,15% te rijden.

Dit weekend worden nog de cross en het springen verreden. Er kan nog van alles gebeuren in het klassement. Bekijk hier de voorlopige uitslag na de verreden dressuur.

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook