Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips wint vierster in Strzegom

In de CCI4* waren Lips en Bayro N.O.P. (v. Casantos) niet van de eerste plaats te verdrijven. Na een mooie dressuurscore van 75% en een uitstekende cross met slechts 6 tijdfouten, hield de Nederlander vandaag het hoofd koel en de balken hoog bij het springen. Met zijn andere paard Lacoste Z (v. Lucky Boy) werd de ruiter uiteindelijk zesde in het eindklassement.

De tweede plaats in de vierster was voor Yoshiaki Oiwa uit Japan, die met Calle 44 (v. Cristo V) zijn tweede plaats vasthield ondanks twee balken in het springparcours. Het brons was voor de Oostenrijkse Katrin Khoddam-Hazrati en Oklahoma 2 (v. Sixtus).

Goede oranje resultaten in CCI4*

Dankzij een foutloos en snel springrondje, stegen Laura Hoogeveen en Wicro Quibus N.O.P. (v. Quasimodo Z) naar de zevende plaats in het eindklassement. Renske Kroeze en Jane Z (v. Johnny Boy) kregen een balk en werden negende. Jordy Wilken zag met Burry Spirit (v.Casco) twee balken vallen en eindigde als 17e, Ilonka Kluytmans kwam met Image of Roses (v.Sheyenne de Baugy) op de 19e plaats terecht. Elaine Pen trok Blue Nile (v. Casco) terug voor het springparcours.

Van Riel vierde in CCI3*

Maartje van Riel en haar Eppo (v. Zavall VDL) misten net het podium in de driesterren wedstrijd. Een balk en een tijdfout hielden de Nederlandse van het podium. In deze wedstrijd ging de winst naar Polen: Matheus Kiempa en Libertina (v. Con Sherry) wisten verrassend de overwinning naar zich toe te trekken nadat de top vijf na de cross in het afsluitende springparcours balken lieten vallen.

 

Lees ook:

Net geen compleet oranje podium in CCI2* Strzegom

Lips blijft aan de leiding na de cross

Tim Lips aan de leiding na de dressuur

 

Uitslag CCI4*

Uitslag CCI3*

Bron: Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook