Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips zesde in Indoorcross Genève

Tim Lips met Eclips prijsuitreiking Foto: Jacquelien van Tartwijk

In de Indoorcross van Genève is Tim Lips als zesde geëindigd met Herby (v. Zirocco Blue). De winst was voor Cathal Daniels in het zadel van de KWPN-er Alcatraz (v. Cartier v. Heffinck).

De Ierse Daniels behaalde vier strafpunten. De top drie werd compleet gemaakt door Karim Florent Laghouag en Padraig Mccarthy.

Lips

Tim Lips behaalde met de zevenjarige Herby elf strafpunten. Hiermee behaalde hij net zoveel strafpunten als Robin Godel. Alleen Godel was bijna acht seconden sneller dan Lips met Grandeur de Lully CH (v. Greco de Lully).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook