Ga naar hoofdinhoud

Zara Tindall na jaar rustpauze weer van start in Luhmühlen

Zara Tindall met Toytown

Vanwege haar zwangerschap en geboorte van haar dochter Lena had de dochter van de Engelse prinses Anne, Zara Tindall, een jaar rustpauze ingelast. In juni vervolgt zij haar topsport carrière door aan start te komen in Lumühlen. 


Tindall is een van de 20 Engelse combinaties die van start gaat in de 5* cross in het Duitse Luhmühlen. De voormalig Europees en Wereldkampioene verschijnt aan de start met haar Watkins (v. Viking Ruler XX). De combinatie zal debuteren op dit 5* niveau. Watkins werd in 2018 uitgebracht door Tom McEwen en werden tiende in april dit jaar in Burnham Market.

Bron: Horse and Hound

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook