Ga naar hoofdinhoud

Franse eventing-amazone Meheust overlijdt na val in cross zevenjarigen kampioenschap

De Franse eventing-amazone Thais Meheust is vanochtend overleden na een fatale val, dit meldt de Franse bond op hun facebook-pagina. De amazone kwam in het Franse eventing kampioenschap voor zevenjarigen in de cross ten val en overleefde het niet.

Het ging voor Meheust en haar Chaman Dumontceau (v.Top Berlin du Temple) al mis op hindernis twee volgens het Facebook-bericht. De pas 22-jarige amazone werd meermaals geselecteerd voor de Europese kampioenschappen voor Pony’s, Junioren en Young Riders. Drie maal hielp Meheust het Franse team aan teamgoud. Daarnaast schreef de amazone al de CCI3*-S van Tartas op haar naam en werd twee maal derde in de CCI2*-L van Jardy.

Bron: Facebook/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

2 reacties op “Franse eventing-amazone Meheust overlijdt na val in cross zevenjarigen kampioenschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook