Ga naar hoofdinhoud

Groot Brittannië aan de leiding in Waregem

Remco Bouwens met Wotan

Na de gisteren verreden dressuur gaat Groot Brittannië gaat aan de leiding tijdens het CICO3* in Waregem, België. Het team bestaande uit Lucy Wiegersma met Simon Porloe en Laura Collett op Allora 3 heeft en voorsprong van 2.20 punten op Duitsland. België staat derde (105.40) voor Frankrijk (106.60) en Nederland (119.80).

In het individuele klassement staat de Engelse Janine Jansen met Velocity II op kop gevolgd door het Duitse teamlid Pia Münker op Louis M. Lucy Wiegersma bezet de derde en vierde plaats. Beste Nederlander is Remco Bouwens met Wotan op de 21ste plaats. Teammaat Vera Grevelink met Udiana staat na de dressuur 27ste.

Vandaag staat het springen op het programma, morgen is de cross.

Klik hier voor uitslagen.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook