Ga naar hoofdinhoud

Groot interview met Alice Naber-Lozeman in Elsevier

Elsevier weekblad heeft een groot interview gepubliceerd met eventingamazone Alice Naber-Lozeman. In dat artikel vertelt de amazone die al 30 jaar internationaal rijdt dat ze nog één keer naar de Olympische Spelen wil. "Ik moet het nog een keer doen, en dan beter." 

Op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro maakte Naber-Lozeman op 45-jarige leeftijd haar Olympische debuut. Een gebroken been, verkochte paarden, NOC*NSF dat dwarszat, zwangerschap. Steeds was er de voorgaande edities iets dat de Spelen tegenhield voor de amazone.

In Rio lukte het wel en dat smaakte naar meer. Om voor Tokyo in aanmerking te komen moet Nederland op de Wereldruiterspelen in Tryon bij de beste zes landen eindigen. Lukt dat niet dan is er nog een kans op de Europese Kampioenschappen: daar in de top-twee.

Lees het hele artikel op de site van Elsevier of via Blendle.com

Bron: Elsevier

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook