Ga naar hoofdinhoud

Hoogeveen enige Nederlandse die stand houdt in Bramham

De Nederlandse eventers zaten niet allemaal even lekker in de wedstrijd op de driesterren in Bramham dit weekend. Het beste resultaat was bij de U25-eventers voor Laura Hoogeveen met Quibus (v. Quasimodo Z). De combinatie eindigde als negende, dankzij nette resultaten in de dressuur en cross en een foutloos springparcours. Elaine Pen moest in de seniorenwedstrijd opgeven, Theo van de Vendel zag zijn klassering daar kelderen dankzij zes balken in het springparcours.

De CCI3* werd gewonnen door Julia Krajewski uit Duitsland, die haar leidende positie na de dressuur niet meer afstond dankzij een foutloze cross en springronde met Chipmunk FRH (v. Contendro). De overige twee podiumplaatsen waren voor Nieuw Zeeland, Andrew Nicholson en Bill Levett werden twee en drie. Theo van de Vendel moest met zijn Olympische paard Zindane (v. Kreator XX) genoegen nemen met de 41e plaats.

U25

Emily King won de wedstrijd voor de U25 ruiters, met de Nederlands gefokte Vaillant-zoon Dargun. De Britste eindigde beide dagen bovenaan en was daarmee de onbetwiste winnares. De andere Nederlandse deelneemster in de U25, Sanne de Jong, moest met Enjoy opgeven na de dressuur, omdat haar paard wat verhoging had.

Uitslagen

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook