Ga naar hoofdinhoud

Jade Woeltjes pakt leiding bij young riders, Kristy Snepvangers bij junioren

Update
Foto: Lonneke Ruesink
Jade Woeltjes gaat met The Joker (v. Kreator) na de dressuur en de crosscountry aan de leiding op het NK voor young riders, dat in Varsseveld wordt verreden in de lange driester. Kirsty Snepvangers staat met Gaelic Lad (v. Welcome Diamond) bovenaan bij de junioren, die de lange tweester rijden.

Woeltjes nam de leiding in de dressuur, waar ze een score van 70,28% neerzette. De cross verliep foutloos en binnen de tijd, waardoor er nog maar 29,7 strafpunten achter haar naam staan. Bjinse Venderbosch zit daar precies één springbalk achter.

Jade Woeltjes heeft ook de leiding in de lange driester, voor de Belgische ruiter Jarno Verwimp.

Tussenklassement junioren

Kristy Snepvangers heeft een iets minder grote voorsprong op haar directe concurrente Britt van Rijsewijk. Snepvangers was tweede na de dressuuren reed een foutloze cross, die haar naar 30,9 strafpunten leidde in het tussenklassement. Van Rijsewijk staat op 33,6 strafpunten.

Hoogeveen aan leiding in CCI3*

In de korte driester gaat Laura Hoogeveen aan de leiding met Wicro Quibus N.O.P. (v. Quasimodo Z). De Chinese ruiter Yingfeng Bao staat tweede met Corona 94. Tim Lips staat nu derde met Eclips, Elaine Pen vierde met Chivers.

 

Tussenklassement Junioren

Tussenklassement Young Riders

Alle uitslagen Varsseveld

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook