Ga naar hoofdinhoud

Merel Blom na dressuur net buiten top tien met Crossborder Radar Love

Merel Blom en Crossborder Radar Love (v. Diarado) staan er na de dressuur op het wereldkampioenschap voor jonge paarden in Le Lion d'Angers voor Nederland het beste voor. Het duo kwam uit op 31,8 strafpunten en staat daarmee voorlopig op de twaalfde plek. Adriaan Smeulders en Ekow (v. Esteban xx) staan met 35,1 strafpunten op de 27-ste plaats in het kampioenschap voor de zesjarigen.

De Noorse Yasmin Nathalie Sanderson gaat na de dressuur aan de leiding met Inchello DHI (v. Chello III) met een totaal van 26,3 strafpunten. Zij wordt op de voet gevolgd door de Duitse Sophie Leube met Sweetwaters Ziethen (v. Abendtanz) en Piggy French met Cooley Lancer (v. Coeur de Noblesse M) uit Groot-Brittannië met 26, 6 en 26, 7 strafpunten.

Nederlanders

Blom staat met de in Duitsland gefokte Crossborder Radar Love, waarmee ze dit jaar tweede in de korte 2* in Strzegom werd en derde in Waregem, dus op iets meer dan vijf strafpunten afstand van de nummer 1. Smeulders kwam met Ekow, waarmee hij recent in Varsseveld het KNHS kampioenschap voor zesjarige paarden won, uit op 35,1 strafpunten.

Leaderbord

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Merel Blom na dressuur net buiten top tien met Crossborder Radar Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook