Ga naar hoofdinhoud

Julia Krajewksi toont haar klasse in dressuuronderdeel

Julia Krajewski en Samourai du Thot. Foto: Arnd Bronkhorst/ www.arnd.nl

Met een eerste én vierde plaats was Julia Krajweksi in het eerste onderdeel van de eventing de absolute leading leady. Ze won de proef met de Contendro I-zoon Chipmunk FRH met 80,26% (19,7 strafpunten) en stuurde de Milor Landais-zoon Samourai du Thot naar 77,50% (22,50 strafpunten).

Allround-amazone Ingrid Klimke en Nederlandse bondscoach Bettina Hoy slaagden er in om zich op plaatsen twee en drie te vestigen. De scores lagen echter dicht bij elkaar: Klimke kwam met SAP Hale Bob OLD (v. Helikon) uit op 77,95%, landgenote Hoy stuurde Designer (v. Dali) naar 77,69%.

Lips vierde

Met een klein verschil (23,30 strafpunten) mocht Tim Lips met zijn Casantos-zoon Bayro als vierde opstellen. In de eerste instantie zou de ruiter niet afreizen naar Aken, maar besloot na zijn goede prestatie in Luhmühlen toch te gaan. Zaterdag komt de ruiter aan start in de cross en zondag in het afsluitende springparcours.

Uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook