Ga naar hoofdinhoud

Jung pakt met een ander paard de leiding in Pau

Michael Jung en fischerRocana FST (v. Ituango xx) waren op de eerste dressuurdag van de CCI4*-wedstrijd in Pau niet te kloppen, maar op de tweede dag lukten het twee Britten om hun score te overtreffen. Als een-na-laatste starter zette Jung zijn andere troef fischerTakinou (v. Jaguar Mail) in en met een percentage van 73,78 nam hij de leiding weer over.

Alexander Bragg en KWPN’er Zagreb (v. Perion) noteerden precies 43 strafpunten en moesten genoegen nemen met de tweede plaats. Nicola Wilson stuurde One two many (v. Chacoa) naar een percentage van 70,94, wat resulteerde in de derde plaats.

Jung en fischerRocana FST degradeerden naar de vierde plaats met 70,78%, gevolgd door Karin Donckers en Fletcha van ’t Verahof (v. Vigo d’Arsouilles) met 70,72%.

Er kwamen geen Nederlanders aan de start in deze wedstrijd.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook