Ga naar hoofdinhoud

Klaplong voor Tim Lips na val

Tim Lips met C. Wadolca
Foto De Paardenkrant

Eventingruiter Tim Lips is na Outdoor Brabant opnieuw geblesseerd. Hij kwam zondag in de crosscountry pijnlijk ten van met Concrex Wadolca. Bij controle in het ziekenhuis werd een klaplong geconstateerd en kreeg Lips een drain. Wadolca hield niets over aan het ongeval.

Twee weken geleden viel Tim Lips ook al met Concrex Brent tijdens de eventing in Helvoirt. Hij liep toen een blessure aan zijn ribben en been op. Brent bleef ongedeerd. Lips was net op tijd fit voor Outdoor Brabant, maar had opnieuw pech.

Tim Lips wist tijdens Outdoor Brabant wel op de zeventiende plaats te eindigen met Skorpio in de driesterrenwedstrijd. In de tweester werd hij vijfde met Akarlos.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook