Ga naar hoofdinhoud

Kluytmans in Olympisch kader eventing

Ilonka Kluijtmans, hier met Purple Rain

Bondscoach Martin Lips heeft eventingamazone Ilonka Kluytmans opgenomen in het Olympisch kader na de succesvol verlopen wereldbekerwedstrijd in het Poolse Strzegom. De amazone eindigde daar afgelopen weekend met haar schimmel Canna Pride (v.Hemmingway) op de vierde plaats in de CICO3*.

Ilonka Kluytmans is bezig met een sterk seizoen, onlangs eindigde ze als negende in de CIC3* in het Franse Jardy. In 2011 pakte ze brons op het NK eventing in Breda.

Samenstelling Olympisch Kader:
Jan van Beek – Bridget
Merel Blom – Umberto
Ilonka Kluytmans – Canna Pride
Tim Lips – Concrex Oncarlos
Elaine Pen – Vira

Bron: Horses.nl/KNHS

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Kluytmans in Olympisch kader eventing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook