Ga naar hoofdinhoud

Kooremans en Van Beek stijgen naar tweede plaats

Raf Kooremans
Foto De Paardenkrant

Door de eerste plaats te bemachtigen bij het springen is eventer Raf Kooremans met Cavalor Telstar (v. Skippy II) in het tussenklassement gestegen van de derde naar de tweede plaats. In een foutloze ronde zette de combinatie een tijd neer van 83,65 seconden. De eerste plaats in de driesterren competitie wordt op dit moment bezet door de Nieuw-Zeelander Mark Todd met Quantum Leap (v. Glenagyle).

De Ier Geoff Curran is van de zevende naar de derde positie gestegen, door met Bolabaun (v. Lucky Valier) de tweede plaats bij het springen te bemachtigen. Curran reed een foutloos parcours in 84,07 seconden. Met Cavalor Chase the Moon (v. Royal Persian) is Kooremans één plek gestegen, van tien naar elf. Jan van Beek en Bridget (v. Up Chiqui) staan nu op de twaalfde plaats.

In de eenster competitie is de tweede plaats ook aan een Nederlander vergeven: Jan van Beek met Winston (v. Emilion). Ook hij stond gisteren na het dressuur nog op de derde plaats. De Belgische Karin Donckers en Lamicell Charizard (v. Gato del Sol) houden de leiding van het tussenklassement vast. Met Lady Brown (v. Lord Britten) staat ze op de derde plaats.

Zondag wordt het laatste onderdeel, de cross, verreden.

Klik hier voor de resultaten van de CIC3*.

Klik hier voor de resultaten van de CIC1*.

Bron: Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook