Ga naar hoofdinhoud

Kooremans, Naber-Lozeman en Pen klimmen omhoog

Foto De Paardenkrant

Eventingruiter Raf Kooremans is na het springonderdeel gisteren een plaats gestegen in het tussenklassement van de CIC3*-wedstrijd op Outdoor Brabant in Breda. Na de dressuur stond hij met Cavalor Telstar (v. Skippy II) op een gedeelde derde plek, nu bezet de combinatie plaats twee met een totaal van 48,10 strafpunten.

Raf Kooremans laat zich goed zien in de top van de competitie, want hij bezet ook de derde plaats met Cavalor Chase the Moon (v. Royal Persian). Aan de leiding met 46,90 strafpunten gaat Kamil Rajnert uit Polen met Lassban Radovix (v. Radolin). De Oostenrijkse Charlotte Dobretsberger, die met Excalibur MT (v. Ex Libris) na de dressuur aan kop ging, is afgezakt naar de twaalfde positie.

Ook Alice Naber-Lozeman is een plaats gestegen met Peter Parker (v. I’m Supposin), de combinatie staat nu vijfde. Elaine Pen maakte een flinke sprong in het tussenklassement. Na de dressuur stond ze negentiende met Undercover (v. Fundy du Mont), nu bezet ze de zevende plaats. Met Dostowjeski (v. Diamond Hit) klom de eventingamazone twee plaatsen omhoog: van de twaalfde naar de tiende plaats.

Vandaag staat om 14.00 het laatste onderdeel, de cross, op de planning. De cross van de CIC2*-wedstrijd wordt op dit moment verreden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook