Ga naar hoofdinhoud

Kooremans, Naber-Lozeman en Pen klimmen omhoog

Foto De Paardenkrant

Eventingruiter Raf Kooremans is na het springonderdeel gisteren een plaats gestegen in het tussenklassement van de CIC3*-wedstrijd op Outdoor Brabant in Breda. Na de dressuur stond hij met Cavalor Telstar (v. Skippy II) op een gedeelde derde plek, nu bezet de combinatie plaats twee met een totaal van 48,10 strafpunten.

Raf Kooremans laat zich goed zien in de top van de competitie, want hij bezet ook de derde plaats met Cavalor Chase the Moon (v. Royal Persian). Aan de leiding met 46,90 strafpunten gaat Kamil Rajnert uit Polen met Lassban Radovix (v. Radolin). De Oostenrijkse Charlotte Dobretsberger, die met Excalibur MT (v. Ex Libris) na de dressuur aan kop ging, is afgezakt naar de twaalfde positie.

Ook Alice Naber-Lozeman is een plaats gestegen met Peter Parker (v. I’m Supposin), de combinatie staat nu vijfde. Elaine Pen maakte een flinke sprong in het tussenklassement. Na de dressuur stond ze negentiende met Undercover (v. Fundy du Mont), nu bezet ze de zevende plaats. Met Dostowjeski (v. Diamond Hit) klom de eventingamazone twee plaatsen omhoog: van de twaalfde naar de tiende plaats.

Vandaag staat om 14.00 het laatste onderdeel, de cross, op de planning. De cross van de CIC2*-wedstrijd wordt op dit moment verreden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook