Ga naar hoofdinhoud

Laura Hoogeveens Wicro Quibus vastgelegd door N.O.P

Exclusief
Laura Hoogeveen met Quibus (v. Quasimodo Z) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Wicro Quibus (v. Quasimodo Z) gaat voortaan door het leven als Wicro Quibus N.O.P.. Vorige week heeft de eigenaar van het paard, Wicro Plastics, getekend bij de stichting Nederlands Olympiade Paard (N.O.P.). Eventingamazone Laura Hoogeveen is verheugd met het nieuws. “Dit laat zien dat de eigenaar vertrouwen in ons heeft.”

“Het is een kroon op onze carrière”, vertelt Hoogeveen die de in 2007 geboren Quasimodo Z-zoon al sinds het prille begin onder het zadel heeft. “We zijn twee handen op één buik”, is de amazone enthousiast. Ze is dan ook opgelucht dat de eigenaar van haar toppaard het contract met het N.O.P heeft getekend. “Dit geeft mij het gevoel dat Wicro Plastics vertrouwen in mij heeft en ik gewoon door kan gaan met Quibus.”

Kwalificaties

Hoogeveen moest vorig jaar onverwachts afhaken voor de Wereldruiterspelen in Tyron, nadat Quibus zijn hoefijzer op een ongelukkige wijze aftrapte. Dit jaar heeft ze nog twee kwalificaties voor de boeg om zich te plaatsen voor het EK. “Ik blijf gewoon doen wat ik altijd doe.”

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook