Ga naar hoofdinhoud

Lips aan de leiding in Varsseveld

Boekelo 2017 Tim Lips met Bayro Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Tim Lips staat met Bayro N.O.P. (v. Casantos) op de eerste plaats in de CIC2* na een uitstekende dressuurproef en een foutloos springparcours. Lips reed naar gemiddeld 71,4% in zijn dressuurproef, hetgeen 28.7 punten opleverde.

De twee juryleden lagen wel mijlenver uit elkaar qua scores; 67,3% en 75,4%. Hetzelfde gold voor de scores van de voorlopige nummer twee, Marie Kraack uit Duitsland, die met Havana Club (v. Maram) aan de start verscheen. Zij maakte ook geen fouten in het springparcours en staat momenteel op 29,2 punten, gevolgd door haar landgenoot Felix Etzel op de derde plaats. Tim Lips staat ook vierde, met Eclips (v. Phin Phin). Eclips werd vorig jaar door Renske Kroeze uitgebracht.

CIC1* en NK zesjarige paarden

In de korte éénster is de voorlopige top vier volledig Nederlands. Maartje van Riel leidt met Eppo (v. Zavall VDL), na een topscore van 75,2% in de dressuur en een foutloos springparcours. Ze wordt gevolgd door Annemiek Wieken, Remco Bouwens en Nina Hut. Het CIC1* dient tevens als Nederlands Kampioenschap voor de zesjarige eventingpaarden. In het klassement gaat momenteel aan de leiding Halida (v. Saffier) onder het zadel van Janneke Boonzaaijer.

De cross country is zondag.

Alle uitslagen

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook