Ga naar hoofdinhoud

Lips met Bayro naar een vierde plaats

Tim Lips met Bayro N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Oudkarspel is één van de eerste internationale wedstrijden van het eventingseizoen. Voor Tim Lips en Bayro verliep het eerste onderdeel de dressuur vrij goed. Het duo werd vierde met 68,15% in de CIC2*. In de ponyrubriek was Kristy Snepvangers de beste Nederlandse combinatie.

In de CIC2* ging de overwinning naar de Duitse Jörn Warner met Vicco Pop (v. Valentino). Deze combinatie kreeg van de juryleden 70,21% toegekend. Dit was tevens de enige combinatie die het lukte om boven de 70% te scoren. De tweede plaats was voor Sara Algotsson Ostholt met Wega. De Irco Mena-dochter behaalde met de Zweedse amazone in het zadel 69,58%. De top drie werd compleet gemaakt door Cord Mysegaes met Dekorateurin Baumeister (v. Salvanto). Deze combinatie behaalde 0,2% minder dan de nummer twee.

Nederlanders

Lips werd vierde met zijn toppaard Bayro (v. Casantos). Renske Kroeze reed zich ook in de top tien van het eerste onderdeel. Met Johnny Boy II-dochter Jane Z behaalde Kroeze 63,65%. Dit was voldoende voor een negende plaats.

Pony’s

Bij de ponyrubriek waren er geen topklasseringen voor de Nederlanders. Kristy Snepvangers zette met Rathcline Dream het beste Nederlandse resultaat neer. De jury vond de proef van het duo 68,64% waard. Dit was voldoende voor elfde positie in het tussenklassement. De overwinning was voor Victoria Weyers met Zapp met precies 75%. De gehele top acht bestond uit de Duitse driekleur.

Programma

Ook voor de CCI1* en CCI2* staat vandaag de dressuur op het programma.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook