Ga naar hoofdinhoud

Lupicor-zoon I’m Sew Ready wint CIC3* Aiken

Phillip Dutton en I'm Sew Ready Foto: Charles Mann / www.arnd.nl

Met de Lupicor-zoon I'm Sew Ready won Phillip Dutton de korte 3* in het Amerikaanse Aiken. De veertienjarige ruin was het reservepaard van Dutton voor de wereldruiterspelen in Tryon en kwam uiterst fit aan de start. "Hij was klaar voor de WEG en was dus goed voorbereid. Hij was in de cross heel goed," aldus een tevreden Dutton.

Voor Phillip Dutton was de wedstrijd in Aiken met het fokproduct van G. Vos uit Zevenhuizen een test het CCI4* in Pau van 24 tot 28 oktober. Dutton: “Hij zal daar snel moeten gaan, dus ik wilde hem hier in de cross testen hoe hij zich voelde. ‘Jackson’ is een echt goed cross-paard geworden. Ik ben echt trots op hem.”

Na de dressuur stond Dutton vierde met I’m Sew Ready. In het springen kreeg het paar een balk en zakte naar de zesde plaats. Maar de foutloze cross, binnen de tijd, bracht het koppel weer aan de kop van het klassement.

Door het terugtrekken van Fleeceworks Royal door Tamra Smith (tweede na de dressuur en springen) en de tijdfouten in de cross van Smith’ tweede paard Mai Baum (v. Loredano) en Doug Payne’s Getaway (v. Contendro), werd de weg naar de overwinning voor Dutton vrijgemaakt. Payne werd tweede en Smith met Mai Baum verspeelde haar eerste plaats en werd derde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Eventing Nation

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook