Ga naar hoofdinhoud

Michael Jung is niet van zijn troon te stoten

Net als bij de dressuur voert Duitsland nog altijd de wereldranglijst van de eventingsport aan. Op de recent gepubliceerde lijst van de FEI staat Michael Jung bovenaan met 589 punten. De Britse Nicola Wilson bevindt zich op tweede plek met 471 punten, gevolgd door Fransman Maxime Livio die met 451 punten de derde plaats heeft veroverd.

Binnen de top 100 bevinden zich drie Nederlanders. Tim Lips is in het klassement gestegen van plek 82 naar plek 76. Hij is met dit resultaat nu de best geklasseerde Nederlander. Alice Naber-Lozeman is gedegradeerd van de 75ste naar 80ste plaats. Jan van Beek steeg van plek 106 naar plek 100.

Bekijk hier de wereldranglijst eventing.

Bron: FEI

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook