Ga naar hoofdinhoud

Military Boekelo: Nederlandse paarden glansrijk door vetcheck

Alice Naber met Peter Parker. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Military Boekelo-Enschede is vanmiddag van start gegaan met de veterinaire keuring. De tien Nederlandse eventingpaarden liepen er glansrijk doorheen. In totaal staan 77 combinaties op de startlijst uit 12 verschillende landen, waarvan er 9 strijden om de zege in de finale van de FEI Nations Cup.

Bondscoach Bettina Hoy heeft na de loting het Nederlandse team bekend gemaakt dat in de landenwedstrijd van start gaat. Andrew Heffernan heeft met Castle View Larry startnummer drie in de dressuur op donderdag, gevolgd door regerend Nederlands kampioen Tim Lips met Bayro met startnummer 21.

Hoogeveen en Naber-Lozeman op tweede dag

Op vrijdag starten Laura Hoogenveen met Quibus met nummer 53 en Alice Naber-Lozeman met ACSI Peter Parker N.O.P. als 72e.

Individuele ruiters

Individueel komen voor Nederland ook Sanne de Jong met Enjoy, Jordy Wilken met Burry Spirit, Joyce van der Kuilen met Brent, Merel Blom met haar twee paarden The Quizmaster en Ceda en Tim Lips met zijn tweede paard Eclips aan start. In Boekelo wordt ook uitgemaakt wie zich Nederlands kampioen eventing 2018 mag gaan noemen.

Bron: MilitaryBoekelo

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook