Ga naar hoofdinhoud

Military Boekelo: Nederlandse paarden glansrijk door vetcheck

Alice Naber met Peter Parker. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Military Boekelo-Enschede is vanmiddag van start gegaan met de veterinaire keuring. De tien Nederlandse eventingpaarden liepen er glansrijk doorheen. In totaal staan 77 combinaties op de startlijst uit 12 verschillende landen, waarvan er 9 strijden om de zege in de finale van de FEI Nations Cup.

Bondscoach Bettina Hoy heeft na de loting het Nederlandse team bekend gemaakt dat in de landenwedstrijd van start gaat. Andrew Heffernan heeft met Castle View Larry startnummer drie in de dressuur op donderdag, gevolgd door regerend Nederlands kampioen Tim Lips met Bayro met startnummer 21.

Hoogeveen en Naber-Lozeman op tweede dag

Op vrijdag starten Laura Hoogenveen met Quibus met nummer 53 en Alice Naber-Lozeman met ACSI Peter Parker N.O.P. als 72e.

Individuele ruiters

Individueel komen voor Nederland ook Sanne de Jong met Enjoy, Jordy Wilken met Burry Spirit, Joyce van der Kuilen met Brent, Merel Blom met haar twee paarden The Quizmaster en Ceda en Tim Lips met zijn tweede paard Eclips aan start. In Boekelo wordt ook uitgemaakt wie zich Nederlands kampioen eventing 2018 mag gaan noemen.

Bron: MilitaryBoekelo

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook