Ga naar hoofdinhoud

Military Boekelo opnieuw podium NK Eventing

Alice Naber-Lozeman met Harry Belafonte Foto: Shannon Brinkman/ www.arnd.nl

Tijdens Military Boekelo wordt ook dit jaar weer het NK Eventing verreden. Alice Naber-Lozeman is de titelverdedigster en zij zal het onder andere opnemen tegen Tim Lips en Theo van de Vendel, die in Rio bij de Olympische Spelen haar teamgenoten in de Nederlandse equipe waren. Aan het Nederlands Kampioenschap in Boekelo doen in totaal twaalf Nederlandse ruiters en amazones mee. 

Bij de 46e editie van Military Boekelo  in 2016 doen 104 combinaties mee. Naast de internationale CCI3*-wedstrijd wordt ook de laatste wedstrijd van de FEI Nations Cup serie in Boekelo verreden en staat de Nederlandse titel op het spel.

Titelverdedigster

Tim Lips komt aan start met Brent en Keyflow, Alice Naber-Lozeman verschijnt met ASCI Zamzam, Harry Belafonte en Coral Estate Curacao aan start. Elaine Pen zadelt Dostowjeski, terwijl Theo van de Vendel met Zindane aan start komt. Ook Jan van Beek, jeugdbondscoach, reist af naar Boekelo met Diamond Lancer. Voormalig Rabo Talententeamlid Althea Bleekman is van de partij met Ziomf.

Debutanten

Jeannette Chardon maakt in Boekelo haar debuut met Vienna. Ook Renske Kroeze en Jane Z verschijnen voor het eerst aan start in Boekelo, net als Jordy Wilken en Burry Spirit.

Programma

Woensdag 5 oktober 13:30 uur: veterinaire keuring
Donderdag 6 oktober 09:00 – 17:00 uur: dressuur
Vrijdag 7 oktober 09:00 – 16:30 uur: dressuur
Zaterdag 8 oktober 09:00 – 16:30 uur: cross country
Zondag 9 oktober 09:00 uur: veterinaire keuring / 11:00 – 16:00 uur: springen

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook