Ga naar hoofdinhoud

Mylene Spaak aan de leiding in CCI3*-S Oudkarspel

Eventing

Mylene Spaak heeft na het eerste onderdeel de leiding in het klassement gepakt van de CCI3*-S. Ook Lucy Groenen en Alice Naber-Lozeman staan in de top tien van het voorlopige klassement. In de CCI3*-L staan Mara van de Ven en Levi Drisssen in de top tien en in de CCI2*-L bezet Kristy Snepvangers voorlopig de achtste plaats. Bij de pony's bereikten Lisa Joosse en Sterre van Houte de top acht na de dressuur.

Spaak scoorde in de dressuur met King Canna (v.Amorose vd Helle) 72,50%. De amazone kwam daarmee op 27,50 strafpunten en heeft daarmee voorlopig de leiding in handen. Groenen en de Emilion-nakomeling Gyon kwamen tot 69,32% en staan met 30,70 strafpunten op plaats acht. De top tien wordt afgesloten door Alice Naber-Lozeman. De amazone noteerde met ACSI Curacao (v.Ramiro B) 31,40 strafpunten door een percentage van 68,84%.

CCI3*-L en CCI2*-L

Mara van de Ven houdt op dit moment met Lexington vd Vinkenhof (v.Tangelo vd Zuuthoeve) de zesde plaats in handen van de CCI3*-L. In de dressuurproef zette het duo een score neer van 68,86% en dat leverde 31,10 strafpunten op. Op een voorlopige negende plaats staan Levi Driessen  en Giraldi (v. Wizzerd)  met 34.20 strafpunten (65,80%). In de CCI2* staat Kristy Snepvangers met de Indoctro-nakomeling Diesel als achtste met 30,20 strafpunten. Lisa Joosse en Rathcline Dream (32,80), en Sterre van Houte en Secret Benny (32,90) kwamen tot een zevende en achtste plek in de CCIP-L.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook