Ga naar hoofdinhoud

Naber-Lozeman goed vertegenwoordigd in top 10

Alice Naber-Lozeman bemachtigde maar liefst drie plaatsen in de top 7 na goede resultaten in het springparcours dat gisteren voor de tweesterren eventing in Varsseveld werd verreden. Tim Lips gaat na een foutloos springparcours nog steeds aan de leiding met Akarlos.

Lips gaat maar liefst 6,6 punten voor op de Belgische amazone Karin Donckers die met Fletcha van ’t Verahof eveneens een foutloos springparcours reed en daarmee in het tussenklassement op de tweede plaats volgt. Derde staat vooralsnog Eveline Bodenmüller uit Zwitserland met Unita MB CH.

Alice Naber-Lozeman zette een topprestatie neer door met al haar paarden nulrondes neer te zetten in het springparcours. Met haar paard Peter Parker klimt zij daarmee op naar plaats vier. Op de vijfde plaats vinden we de amazone  uit Biddinghuizen met Coral Estate Harry Belafonte en op zeven met Billys Lad.

De wedstrijd in Varsseveld telt ook mee voor het KNHS-kampioenschap. Tim Lips gaat daarin vooralsnog aan de leiding met Akarlos. Naber-Lozeman neemt hier een tweede plaats in met Coral Estate Harry Belafonte en Chantal Megchelenbrink bezet in dit tussenklassement de derde plaats met What Ever.

Vandaar gaat om 10.00 uur het laatste onderdeel, de crosscountry, van start.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook