Ga naar hoofdinhoud

Paard overlijdt in cross

Het zestienjarige paard Heartbreak Hill (v. Rocky Marriage) van de Zuid-Afrikaanse eventingruiter Paul Hart is ingeslapen nadat hij zijn been brak in de cross van de Burghley Horse Trails in Engeland op zaterdag. "Ik heb mijn beste vriend verloren toen hij, zoals altijd, zijn uiterste best voor me deed", aldus de aangeslagen Hart.

De eventingruiter hield Harry, zoals hij zijn paard noemt, in zijn armen tot de ruin overleden was. “Hij stierf zo moedig, in het wedstrijdonderdeel waar hij het meest van hield. Ik zal Harry heel erg missen. Hij bracht me op plekken waarvan ik droomde als kind.”

Bron: Horses/Horsetalk

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook