Ga naar hoofdinhoud

Raf Kooremans derde en vierde

Foto De Paardenkrant

Raf Kooremans kwam vanmiddag als beste Nederlander uit de bus van de CIC3*-wedstrijd op Outdoor Brabant in Breda. Met Cavalor Chase the Moon (v. Royal Persian) behield hij in het laatste onderdeel, de cross, de derde plaats die hij na het springen al verworven had. Met Cavalor Telstar (v. Skippy II) zakte Kooremans echter een paar plekken naar beneden. De combinatie stond tweede, maar zakte door acht strafpunten in de cross af naar de vierde plaats.

De winst kwam op naam van Mathieu Lemoine uit Frankrijk met Petrus de la Triballe (v. Sarastro), die na het springen nog op plaats vier stond. Mattia Luciani uit Italië klom met Horseware’s Parko (v. Parco) nog verder op in het tussenklassement: van plaats negen naar twee.
Kamil Rajnert uit Polen, die met Lassban Radovix (v. Radolin) na het springen de leiding nam, maakte veel fouten in de cross en eindigde als zevende.
Alice Naber-Lozeman eindigde als tiende met Peter Parker (v. I’m Supposin).

De CIC2*-wedstrijd kwam op naam van de Britse Emma Humphrey met Zeus (v. Lupicor). De combinatie reed een foutloze cross en behield een totaal van 38,90 strafpunten. Constanza Mantici uit Italië had na het springonderdeel nog de leiding met Educau (v. Avenir), maar zakte af naar de tweede plaats.
Jan van Beek, die met Winston (v. Emilion) het dressuuronderdeel won maar na het springen naar de vierde plaats zakte, klom in de cross weer een plek omhoog en bezet in het eindklassement de derde plaats. Tim Lips eindigde als vijfde met Akarlos (v. Corland).

Klik hier voor alle uitslagen van de CIC3*.

Klik hier voor alle uitslagen van de CIC2*.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook