Ga naar hoofdinhoud

Sanne de Jong zevende na dressuur

Archiefbeeld Jordy Wilken Foto De Paardenkrant

Het EK eventing voor junioren in het Poolse Strezegom is voor eventingamazone Sanne de Jong goed begonnen. Ze was vandaag de beste Nederlandse in de dressuur en bezet een voorlopig zevende plaats.

Sanne de Jong en de zestienjarige O’Prospect (v. Concorde) staan na de dressuur op 47,50 strafpunten. Een prima uitgangspositie in het kampioenschap. De Ierse amazone Lucca Stubington staat voorlopig aan de leiding met Kilmnichy Condor. Zij staat op een eindtotaal van 44 strafpunten. Jordy Wilken bezet met U Play Spirit (v. Disconto) de twaalfde plaats. Het Nederlandse team bezet een voorlopig vierde plaats in de tussenstand. Kelly Nieuwerf komt individueel aan de start en reed vandaag 54,2 strafpunten bijeen met Vasthi (v. Elcaro), goed voor een voorlopige negentiende plaats.

Morgen mag de Nederlandse amazone Pien Ullings om 09.00 uur als eerste deelnemer van start. Zij rijdt de Roosberg’s Unbeatable (v. French Buffet). Laura Hoogeveen verschijnt om 09.35 in de baan met Arriba (v. Indoctro). Om 13.51 uur rijdt Janneke Boonzaaijer haar dressuurproef met Torontra (v. Lancelot).

 Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook