Ga naar hoofdinhoud

Sinead Halpin behoudt leiding

Foto: Lonneke Ruesink

Ook nadat gisteren de cross van de Burghley Horse Trials in Engeland verreden werd, staat Sinead Halpin nog aan de leiding in het tussenklassement. Met Manoir de Carneville reed de Amerikaanse amazone een foutloze cross.

Halpin voegde in de cross geen strafpunten aan haar dressuurresultaat toe en daarmee heeft ze nog steeds de leiding met een totaal van 36,3 strafpunten.
Andrew Nicholson uit Australië staat tweede met Avebury, gevolgd door William Fox-Pitt met Parklane Hawk.

Vandaag staat het laatste onderdeel, het springen, op het programma.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook