Ga naar hoofdinhoud

Sterke delegaties eventers naar Aken

Foto De Paardenkrant

De eventingwedstrijd van Aken volgende week is de laatste serieuze wedstrijd voordat het wereldkampioenschap in Normandië van start gaat. In het deelnemersveld van Aken zijn veel ruiters te zien, die waarschijnlijk ook in Normandië aan de start komen.

Alle landen sturen een uitermate sterke delegatie, want voor de meeste landen is Aken het laatste observatiemoment. Dit geldt ook voor Nederland. Voor Nederland staan Tim Lips met Keyflow N.O.P., Merel Blom met Rumour has it, Andrew Heffernan met Millthyme Corolla en Elaine Pen met Vira op de startlijst. Naar alle waarschijnlijkheid zullen zij ook onderdeel uit gaan maken van het Nederlandse team in Normandië.

Bekijk hier de gehele deelnemerslijst.

Bron: Horses/ SGW-online

2 reacties op “Sterke delegaties eventers naar Aken

  • Karel de Lange

    Ik vraag mij af hoe een vos x vos als schimmel (Keyflow) te boek kan staan?

  • Sylvia van der Schaar

    Karel ,dat snap ik ook niet!Of de afstamming klopt niet of de vader is vos geboren maar naar schimmel verkleurd.Het gebeurt wel vaker dat de kleur op papier niet klopt!En dan het probleem dat veulenschetsers bij te jonge veulens al moeten bepalen welke kleur er op het papier komt te staan.Of bv.een vos heel donker is of juist heel licht wordt niet meer vermeld.
    Waar is een schetser dan nog voor nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook