Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips goed van start

Na de tweede dag van het Varssevelds Hippisch Festijn is het zowel in de CIC1* als in de CIC2* een Nederlander die de lijst aanvoert. Met de dressuurproef achter de rug is het in de 2* eventer Tim Lips die met een stevige voorsprong op de eerste plaats staat. In de 1* leidt Elaine Pen.

Lips behaalde met Akarlos een score van 71,30. Daarmee liet hij de nummer twee, Eveline Bodenmüller achter zich. Zij behaalde met Jiva de la Brasserie CH een score van 68,15%. De Zwitserse kwam ook uit met Unita MB CH, waarmee ze een score van 67,78% haalde, goed voor de derde plaats. Alice Naber-Lozeman staat met Peter Parker op de elfde plaats.

In de 1* haalde Pen een score van 73,75% met Starlight’s Rondeel. De Duitse Julia Mestern behaalde een score van 72,08%. De nummer drie is de Duitse Julia Krajewski. Op nummer zes vinden we Alice Naber-Lozeman. Zij reed met Coral Estate Ayo een score van 68,96%. Larissa Hartkamp staat op plaats acht.

De Nederlandse ruiters strijden in Varsseveld ook om de KNHS Kampioenschap. OP dit moment staat Tim Lips met Akarlos aan de leiding, gevolgd door Althea Bleekman met Anmarsch en Alice Naber-Lozeman met Coral Estate Harry Belafonte op drie.

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook