Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips negende in Indoor Cross Parijs

Tim Lips en Brent op het Achterhoeks Hippisch Festijn 2014. Foto: Victor Krijt
Tim Lips reisde dit weekend met Brent (v. Phin Phin) in plaats van de geblesseerde Vakarlos (v. Indoctro) naar Parijs om deel te nemen aan de Indoor Cross. Zoals hij zelf vanmorgen op Facebook zei: "Helaas niet het gewenste resultaat behaald, maar het blijft een geweldige "show" om deel van uit te mogen maken!!" Lips kreeg twee balken en werd negende in een sterk veld.

Op Facebook vervolgt Tim Lips: “Ik verwacht dat de grote wedstrijdbaan in Genève Brent wat beter zal passen met z’n grote galopsprongen dan hier in Parijs, waardoor we de 2 fouten kregen, jammer, maar niet meer dan dat!”

Karim Florent Laghouag enige foutloze

Toch lag Lips tot bijna het einde van het parcours goed op schema, de fouten kreeg hij pas aan het einde van zijn rit. Even voor Tim Lips was het Karim Florent Laghouag wel gelukt om foutloos te blijven. En de Fransman bleef de enige foutloze en won met zijn 4*-paard Punch de l’Esques (v. Hermes d’Authieux) in een snelle tijd 108,91 seconden.

Collett tussen Fransen tweede

De Britse Laura Collett snelde met Cooley Again (v. Ramiro B) naar de tweede plaats en drong zich tussen de Franse ruiters die de wedstrijd domineerden. Cedric Lyard werd derde op Usko de Montplaisir (v. Otto Mail), ook met vier strafpunten maar bijna twee seconden langzamer dan Collett.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Facebook Tim Lips

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook