Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips tweede en derde in Oudkarspel

Chantal Mechgelenbrink met What Ever Foto Jacquelien van Tartwijk
De eerste editie van North Holland Horse Trials bij manege Beukers in Oudkarspel was afgelopen weekeinde een groot succes met drie internationale wedstrijden. In de CIC2* leverde Tim Lips een prima prestatie en werd tweede en derde.

“Echt een compliment aan de organisatie dat ze voor de eerste keer zo’n wedstrijd neerzetten, echt top”, aldus Lips die tweede werd met zijn toekomstpaard Bayro (Casantos x Corland x Grinaldi). “Hij heeft echt een hele goede wedstrijd gelopen.” Derde werd hij met zijn zeer ervaren achtienjarige Concrex Oncarlos (v. Faram). “Hij is nog zo energiek. Nu heeft hij wel weer bewezen dat hij nog niet versleten is.” De zege was voor de Duitse amazone Stephanie Böhe met Haytom.

De CIC1* werd een prooi voor Chantal Mechgelenbrink met de merrie What Ever (v. Riverman). Dank zij een foutloos springparcours ging zij nipt de als tweede geplaatste Alice Naber met Coral Estate Curacao voorbij in het klassement Elaine Pen wist ondanks twee foutjes in het springparcours dank zij een super foutloze cross binnen de tijd de derde plek na de dressuur vast te houden met Aristocraat (Sydney x Houston).

Bij de pony’s (CCIP2*) waren het drie Duitse combinaties die zich vooraan nestelden met Celine Geissler aan kop. Mauro Soeteman werd dank zij een hele goede cross en foutloos springparcours knap vierde en Levi Driessen werkte zich met de ervaren Knock Out op naar de zesde plaats.

Alle uitslagen zijn te vinden op www.rechenstelle.de

Lees donderdag alles over deze wedstrijd in De Paardenkrant.

Bron Paardenkrant/Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook