Ga naar hoofdinhoud

Top aanwezig bij Military Boekelo – Enschede

De top van miltaryland zal aanwezig zijn tijdens Military Boekelo - Enschede, van 10 tot en met 13 oktober. Regerend Olympisch, wereld en tweevoudig Europees kampioen Michael Jung maakt zijn opwachting, evenals de nummers twee tot en met zeven van het laatste EK en het gehele in Malmö goud winnende Duitse team. In totaal hebben zich ruim honderd combinaties uit 21 landen ingeschreven.

Het team klassement wordt dit jaar voor het eerst verreden onder de naam The Royal ten Cate Nations Cup. Dankzij deze nations cup maakt Military Boekelo – Enschede deel uit van de mondiale FEI Nations Cup Eventing competitie. De wedstrijd in Boekelo is de laatste wedstrijd in deze reeks. Groot-Brittannië staat één punt voor Duitsland in het klassement, terwijl Frankrijk op ruime achterstand de derde plaats inneemt, voor Nederland en Nieuw Zeeland, die de vierde plaats delen op drie punten achter de Fransen.

Voor de Nederlandse titel strijden Tim Lips, André Heffernan en Elaine Pen. Maar ook Althea Bleekman, Justin Maarse, Alice Naber-Lozeman en Merel Blom zullen er op gebrand zijn om op zondagmiddag op de hoogste trede van ereschavot te staan.

Bron: Horses /  Military Boekelo – Enschede

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook