Ga naar hoofdinhoud

Venderbosch negende op EK Junioren

Bjinse Venderbosch, hier met Lord Mayor Foto: Jacquelien van Tartwijk

Op het EK Eventing in het Ierse Millstreet heeft onze landgenoot Bijnse Venderbosch een knappe negende plaats behaald in het eindklassement. Met Lord Mayor (v. Lortino) kon hij zijn zesde plek na de dressuur en cross-country helaas niet vasthouden. De top vijf werd een volledig Brits-Duits onderonsje.

Winst was er met veel voorsprong voor de Britse Isabelle Upton die zich met de KWPN’er Eros DHI (v. Up To Date) zelfs nog twee strafpunten voor tijd kon permitteren in de afsluitende springproef. De rest van het podium werd ingenomen door Duitse combinaties, met op twee Gesa Staas met St Stacy (v. Kary) en op drie Emma Brüssau op Donnerstag 20 (v. Cadeau). Ook op vier een Duitse amazone, Antonia Baumgart (Little Rose, v. La Calido). De vijfde stek was voor de Britse Phoebe Locke (Union Fortunus, v. Heritage Fortunus).

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook