Ga naar hoofdinhoud

Volg de eventing dressuur nu live

De Olympische vlam is gisteren omstreeks middernacht aangestoken en de Olympische spelen zijn officieel van start. Zojuist reed de eerste eventingruiter, de Amerikaan Boyd Martin met zijn paard Otis Barbotiere de dressuurarena van het Greenwich Park binnen en scoorde 50.70 punten. Tim Lips sluit de eerste dressuurdag om 17:28 uur af. Via de Livestream van de NOS zijn vanaf 11:00 uur de verrichtingen van de eventingruiters te volgen.

Voor de 26-jarige Tim Lips en zijn 16-jarige viervoeter Concrex Oncarlos worden dit na Hongkong 2008 hun tweede Olympiade. Vrijdag kreeg Tim nog de laatste aanwijzingen van Anky van Grunsven. “Gisteren heb ik Tim en Elaine nog geholpen met hun laatste dressuurmatige trainingen. Tim rijdt zaterdag al, Elaine op zondag. Die kan ik dus nog een keer extra helpen”, meldt Anky op haar website.

Als dagafsluiter zal Tim proberen in de dressuur een goede uitgangspositie voor het team en de cross, die maandag van start gaat, neer te zetten. Hij zal daarbij tegenstand krijgen van de Duitse Ingrid Klimke en Butts Abraxxas.

Bekijk hier de eventing dressuur via de NOS livestream.

Bron: Horses/Anky.nl

Eén reactie op “Volg de eventing dressuur nu live

  • Patricia

    Voor wie de Astra2 ontvangt.
    Het lijkt erop dat BBC Olympic stream 6 voor de paardensport gaat worden gebruikt (446 in de Canal Digitaal HD lijst).
    De eventing dressuur is nu aan de gang.
    Donderdag is de team dressuur ook op stream 6.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook