Ga naar hoofdinhoud

Wereldranglijst-leider Price schrijft 5*-L van Luhmühlen op zijn naam

Tim Price hier met Cekatinka Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Tim Price won vanmiddag in Luhmühlen de CCI5*-L wedstrijd. De aanvoerder van de Wereldranglijst eventing verwees de Britten Tom McEwen en Alexander Bragg naar de tweede en derde trede van het podium. 

Price stond na de dressuur op een tweede plaats en nam na de cross de leiding in handen. De Nieuw-Zeelander noteerde in het springparcours met Ascona M (v.Cassaro) enkel 3,50 strafpunten voor tijd en stelde de overwinning veilig met een totaal van 31,40 strafpunten.

Top drie

McEwen eindigde als tweede in de 5* eventingwedstrijd met een verschil van 2,10 strafpunten. De Brit stond na de dressuur elfde en klom na de cross op naar een vierde plaats. Met slechts 1,20 strafpunt voor tijd in het springparcours stegen McEwen en zijn Figaro vh Broekxhof (v.Tauber vh Kapelhof) op naar een tweede plaats met een totaal van 33,50. Zijn landgenoot Bragg noteerde met zijn KWPN’er Zagreb (v.Perion) net 0,20 strafpunt meer en kwam uit op 33,70. De Brit mocht met die score achter McEwen op de tweede trede van het podium plaatsnemen.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook