Ga naar hoofdinhoud

William Fox–Pitt oppermachtig in CCI4 Pau

Foto De Paardenkrant

In het Franse Pau zal men zich William Fox–Pitt nog lang heugen. De Britse ruiter schreef vandaag alle drie de podium plaatsen  op zijn naam. In de pittige cross, wist hij vandaag als enige ruiter foutloos te blijven met alle drie zijn paarden.

Van de 75 combinaties op de startlijst waren er maar liefst tweeëntwintig die de cross niet uitreden of werden geëlimineerd.  Van de winnares van de dressuurrubriek op vrijdag, de Australische Lucinda Fredericks met Flying Finish (v. Candillo) was geen spoor meer te bekennen. William reedt zijn paarden in de dressuurrubriek, naar de drie opvolgende posities na Fredericks. De overwinningen van vandaag waren een mooi vervolg op de ‘winning steak’ van de Brit en Seacookie TSF (v. Helikon), Cool Mountain (v. Primitive Rising)  en Neuf Des Coeurs (v. Flipper D’Elle).

De enige Nederlandse combinatie Merel Blom behaalde met Rumor Has It (v. Esteban) de vijfentwintigste plaats. Zondag wordt het eindresultaat beslist na de springrubrieken.

Klik hier voor de volledige resultatenlijst.

Bron: Horses / event-pau.fr

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook