Ga naar hoofdinhoud

William Fox-Pitt vestigt nieuw record

William Fox-Pitt
William Fox-Pitt

Met de winst op de Fidelity Blenheim International Horse Trials brak William Fox-Pitt een record, hij won voor de 50ste keer een driedaags concours.

Seacookie sprong onder Fox-Pitt een foutloos parcours op de laatste dag van de eventingwedstrijd in Blenheim en pakte daarmee de winst. Nieuw-Zeelander Mark Todd eindigde met Con Air met drie punten minder als tweede, op de hielen gevolgd door de Britse amazone Tina Cook met De Novo News.

Bron: Horses/ Horseandhound

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook