Ga naar hoofdinhoud

WK Jonge Eventingpaarden nog tot 2021 in Le Lion d’Angers

Eventing

Zojuist is bekend geworden dat de FEI/WBFSH wereldkampioenschappen voor 6- en 7-jarige eventingpaarden ook de komende drie jaren in Le Lion d'Angers wordt gehouden. In een persbericht laat de FEI weten dat de samenwerking tot 2021 is vastgelegd. 

Ieder jaar in de herfst is het pittoreske Le Lion d’Angers in Frankrijk het middelpunt van de wereldkampioenschappen voor 6- en 7-jarige eventingpaarden. Ook de komende drie jaar is de Franse plaats weer het strijdtoneel voor deze competitie.

“Dit is het resultaat van het werk en de betrokkenheid van lokale autoriteiten, privépartners en al het personeel van de organisatie -vaste medewerkers en vrijwilligers- evenals de loyaliteit van de twee belangrijkste spelers van de competitie: de ruiters en het publiek”, aldus de nieuw gekozen president van Lion Equestrian – World Lion, Jean-François Arthuis.

De 34e editie van deze wereldkampioenschappen wordt dit jaar gehouden van 17 t/m 20 oktober in Le Lion d’Angers.

Bron: Horses.nl/Grandprix-replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook